Без заглавие демн ю!

View previous topic View next topic Go down

Без заглавие демн ю!

Post by Nox Aeterna on Thu Dec 10, 2015 8:23 pm

Ще го едитна по-късно.../какво е било това, никакъв спомен Very Happy


Last edited by Nox Aeterna on Sat Jul 15, 2017 1:43 am; edited 1 time in total
avatar
Nox Aeterna

Female Posts : 8
Join date : 2015-10-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Без заглавие демн ю!

Post by AggressiveViking on Thu Dec 10, 2015 8:31 pm

Faceclaim: Matt Bomer


Име: Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden]
Възраст: 31
Вид: Върколак

Тъмнокосият мъж лежеше на пода. Неприятно стенание се откъсна от измежду стиснатите му зъби. Събуждаше се, знаейки причината за болката в гърба и най-главно лопатките му. Клепачите му се надигнаха едва, сякаш несигурни, преди да спаднат надолу, в отказ. Изръмжа недоволно, измъчено и най-вече изтощено впрягайки мускулите в ръцете си за невероятна маневра. Вече облегнат на лакът, той се надигна сякаш от гроба си, но всъщност бе единствено от паркета... беше почти сигурен, че беше паркет, но нямаше никаква идея чии паркет беше. Все пак в неговата квартира имаше единствено терекот, полиран мрамор и мокет.
Ноктите му изтракаха срещу студеният под, когато другата му длан се опита да му даде достатъчно опора, за да се изправи. Не му беше студено, но Чарли знаеше, че това не означаваше че не беше гол и проснат на земята в непознат апартамент.. къща? Бог само знаеше къде.
Косата му лепнеше по челото, клепачите му тежаха, въпреки че сега се будеше, борейки се с тях. Най-сетне погледът му мина по повърхността на пода.
Бели лунни лъчи осветяваха студена, модерна кухня. Паркетът беше надран. Пръстите на Чарлз се подгхлъзнаха, карайки го да залитне - едва не разби брадичката си в земята. Погледа му се насочи към длантта, опряна в земята. Пръстите му бяха в тъмнина. В мислите му изникна въпросителна. Нещо погъделичка шията му. Инстинктивно докосна мястото.
Нищо.
Не?
Вода?
Неприятно прозрение започна да се прокрадва, когато приближи пръсти към лицето си, първо към носа си, но не можеше да подуши нищо, после към очите си, но беше прекалено тъмно, най-накрая, при липса на какъвто и да е друг мисловен процес, докосна връхчетата на пръстите към устните си. Мед, метал, сол... кръв.
Кръв по пръстите му, шията, ръката... земята, гърдите. Дишането му стана плитко, докато се протягаше за опора в полираният плот. Колената му за момент искаха да поддадът, но чувството изчезна, когато цялостната гледка се простря пред очите му.
Кухня в безпорядък, прибори и ножове разпилени по земята, чекмеджета изтръгнати от плота и захвърлени, строшена кристална ваза, букет от невен с дълги дръжки, оранжевите листенца залепнали в кръвтта по земята... свити безжизнени пръсти, подаващи се иззад бар-плота – източникът на тъмната размазана локва, в която Чарлз се намираше. Мъжът усети присвиване в стомахът си, затвори очи, облягайки се безсилно в студения полиран плот, преглъщайки тежко и мъчително...
Ужасяващо.
Какво правеше тук?

По-късно Чарли щеше да разбере, че това беше първият път от безбройните следващи, когато щеше да се буди без спомен за случилото се през изминалата нощ.
---
Аз съм, който реша, че искам да съм. Умел съм в това, но в нищо друго. Постоянството ме изтощава, но съм постоянен в изменението си.
Аз съм никой. Това е моят коз. Моята тайна и срам.


Last edited by AggressiveViking on Wed Dec 16, 2015 1:40 pm; edited 1 time in total
avatar
AggressiveViking
Admin

Posts : 25
Join date : 2015-08-16
Age : 22

View user profile http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum