Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden]

Go down

Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden] Empty Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden]

Post by AggressiveViking on Sat Feb 20, 2016 6:50 pm

Faceclaim: Matt Bomer
Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden] Tumblr_nxmwl8PiHe1qiproyo1_540

Име:
Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Halden]

Пол:
Мъж

Възраст
31

Зодия
Овен

Раса
Върколак

Произход
Американец

Професия
Професионален измамник.

Статут на връзка
-

Семейни данни
Разведени родители. Брат. Дядо?

Кратка предистория
Роден в Ню Йорк. След развода на родителите му е отгледан, заедно с по-големият си брат, до определена крехка възраст във Филаделфия, Америка, от дядо си. На тринадесетата си година не издържа повече наложената военната дисциплина в “дома” му. Опитва се да убеди брат си, но в крайна сметка сам заминава за Вашингтон, където за известно време живее на улицата и с години усъвършенства уменията си в кражбите и заблудите. Доста време обмисля възможността да се върне при дядо си или да открие брат си или родителите си, но перспективата да се изправи пред всички, на които е обърнал гръб не му се нрави и си напомня, че е имало причини да не се намира при тях в момента.
Малко преди да се отчая и да подвие опашка среща човек, който вижда потенциал в него и го прибира под крилото си. След това изчезва от системата под друго име--- под доста имена, навсякъде по света, докато не се появява 15 години след това под името Чарлз Холдън – заможен бизнесмен, живеещ в луксозен пентхаус, обграден от доста спекулации за участие в нечисти сделки.
В личния му живот, който не споделя с никого, от известно време ходи насън, открива се на странни места без спомен, за това какво е правил или как се е озовал там. Въпреки това е решил да затвори очи за случващото се и продължава с живота си.

Описание на силите и талантите
Изключително приятелски настроен и харизматичен, докато не спреш да го слушаш. Прави опити да диктува и да се разпорежда с неща, които не са негова работа. Познава лоялността, но само отдалеч. Запазва самообладание в неприятни ситуации и притежава остър ум. Смята се за експерт в безброй области и до сега малко са успели да докажат обратното. Златна усмивка и крадливи пръсти. Огнен темперамент и инатливост. Умее да рисува и да разчита хората с един поглед.
Свърх-човешки сетива и рефлекси.

Описание на слабостите
Арогантен. Не си признава грешките и понякога се връзва на собствените си лъжи. Нетърпелив и обича да е в контрол, но понякога самоконтрола не присъства на местопрестъплението... Води се от желанията, а не от разума. Търси си спорове и конфликти, но му е неприсъщо да има зъб на някого. Често отрича истини, само защото не иска да са такива. Доста семейни проблеми.
Напълно сляп за свръхестествените качества, които притежава (като изключим естествено свръхестественият му чар ха-ха!)—обича да го глезят и възхваляват, понякога се спъва в егото си.

Отличителни белези
Баровски костюм и дяволита усмивка.
Белег на гърба под лявата лопатка  – два сантиметра, вертикален, назъбен в долния си край.

Вредни навици
Често си позволява прекалено много вино.
Не може да устои на изкушението да вземе нещо, на което е хвърлил око.

Кратка сцена(въведение):
Spoiler:
Тъмнокосият мъж лежеше на пода. Неприятно стенание се откъсна от измежду стиснатите му зъби. Събуждаше се, знаейки причината за болката в гърба и най-главно лопатките му. Клепачите му се надигнаха едва, сякаш несигурни, преди да спаднат надолу, в отказ. Изръмжа недоволно, измъчено и най-вече изтощено впрягайки мускулите в ръцете си за невероятна маневра. Вече облегнат на лакът, той се надигна сякаш от гроба си, но всъщност бе единствено от паркета... беше почти сигурен, че беше паркет, но нямаше никаква идея чии паркет беше. Все пак в неговата квартира имаше единствено терекот, полиран мрамор и мокет.
Ноктите му изтракаха срещу студеният под, когато другата му длан се опита да му даде достатъчно опора, за да се изправи. Не му беше студено, но Чарли знаеше, че това не означаваше че не беше гол и проснат на земята в непознат апартамент.. къща? Бог само знаеше къде.
Косата му лепнеше по челото, клепачите му тежаха, въпреки че сега се будеше, борейки се с тях. Най-сетне погледът му мина по повърхността на пода.
Бели лунни лъчи осветяваха студена, модерна кухня. Паркетът беше надран. Пръстите на Чарлз се подгхлъзнаха, карайки го да залитне - едва не разби брадичката си в земята. Погледа му се насочи към длантта, опряна в земята. Пръстите му бяха в тъмнина. В мислите му изникна въпросителна. Нещо погъделичка шията му. Инстинктивно докосна мястото.
Нищо.
Не?
Вода?
Неприятно прозрение започна да се прокрадва, когато приближи пръсти към лицето си, първо към носа си, но не можеше да подуши нищо, после към очите си, но беше прекалено тъмно, най-накрая, при липса на какъвто и да е друг мисловен процес, докосна връхчетата на пръстите към устните си. Мед, метал, сол... кръв.
Кръв по пръстите му, шията, ръката... земята, гърдите. Дишането му стана плитко, докато се протягаше за опора в полираният плот. Колената му за момент искаха да поддадът, но чувството изчезна, когато цялостната гледка се простря пред очите му.
Кухня в безпорядък, прибори и ножове разпилени по земята, чекмеджета изтръгнати от плота и захвърлени, строшена кристална ваза, букет от невен с дълги дръжки, оранжевите листенца залепнали в кръвтта по земята... свити безжизнени пръсти, подаващи се иззад бар-плота – източникът на тъмната размазана локва, в която Чарлз се намираше. Мъжът усети присвиване в стомахът си, затвори очи, облягайки се безсилно в студения полиран плот, преглъщайки тежко и мъчително...
Ужасяващо.
Какво правеше тук?

По-късно Чарли щеше да разбере, че това беше първият път от безбройните следващи, когато щеше да се буди без спомен за случилото се през изминалата нощ.
---
Аз съм, който реша, че искам да съм. Умел съм в това, но в нищо друго. Постоянството ме изтощава, но съм постоянен в изменението си.
Аз съм никой. Това е моят коз. Моята тайна и срам.
AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden] Empty Re: Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden]

Post by AggressiveViking on Sun Aug 20, 2017 9:53 pm

UPDATE! - 20.Aug.2017


РП раздел:

Снимка
(препоръчително е размерът да е около 450x500.)

Име: (НЕ избирайте имена на известни личности/персонажи от филми или книги ОСВЕН ако не роуплейвате като съществуващ герой в даден РП свят)

Възраст:

Пол:

Раса: (погледнете темата РАСИ (каталог))

Местожителство: (По желание, можете да си направите отделна тема в определения раздел.)

Професия:
Описание / Външен вид: Не се престаравайте да се впускате в дълги описания. Достатъчно е да са няколко реда, но да съдържат основната информация, колкото да се добие ясна представа за облика на героя ви. Ръст, форма на лице, цвят на очи, коса(цвят, дължина), кожа, и друго каквото се сетите.

Предистория: Напишете кратка предистория на героя. Включете описание на семейни данни, статус на връзка, социално положение и т.н.

Характер: (! за улеснение може да се насочвате от характеристики на зодия )

Не забравяйте, че би било скучно вашият герой да е всемогъщ и всеможещ! Дайте му слабостти, вредни навици и т.н. (така на вас ще ви бъде по-интересно да го пишете и на другите ще им е по-интересно да четът, сто про!)

Отличителни белези: Включва белези, татуировки, пиърсинги, предпочитания в облеклото. Общо взето нещо характерно за самия герой по външния вид, по което той може да бъде разпознат.

Допълнителна информация: други неща, свързани с героя, които го правят човек. Примерно: Героят А не харесва шоколад, но герой Б пък е ценител на хубавото вино. Може да е свързано с предмети, чувства, хобита, реакции.

_________________
Чарлз (Чарли) Холдън [Charles Holden] Tumblr11
AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum