Филип Д'Неж

Go down

Филип Д'Неж Empty Филип Д'Неж

Post by Nox Aeterna on Sat Feb 20, 2016 8:58 pm

Име на героя: Филип Д'Неж

Пол на героя: мъж

Зодия: Козирог

Произход: хибрид/полу-човек, полу-демон

Описание: "прилично бъфнат",широки рамене, хубави мускули, къса, гъста червена коса - оня оттенък на кафеникаво червено, което не е рижаво; често остава с набола брата; носи кецове Converse и skinny jeans.
- има татуировка снежинка, която е негов талисман. Това е рядко срещано при неговия вид и малко хора имат талисмани. Трябва да си го заслужат. За всеки знакът е индивидуален според силите им. Още повече той е хибрид и е още по-голяма рядкост такова същество да има талисман. Снежинката на Филип е свързана с коледните празници,невинност,чистотата и спокойствието на зимата и първия сняг, и познание, тъй като владее frost magic.

Personality: Обикновено имам проблеми с разгадаването на характери. Не мога да ги измислям или обяснявам. Разни неща от тетрадките.

He seems in control most of the time but when something hits him personally he'll act very impulsively. He'll work himself to near death only to get to the bottom of the situation, to make up some reckless plan or jump right into action. And that's why he's "hidden fire". Deep inside he cares so much and he's up to fight and act emotionally when something dear is at stake.

Ежедневието му е организирано, някак си обича реда и рутините, дори и да му е скучно все ще си намери занимание. Не се паникьосва лесно ако нещо се обърка, в повечето случаи реагира хладнокръвно и овладява ситуацията. Въпреки това харесва нетрадиционните подходи, оспорва правилата и се придържа към свои по-свободномислещи възгледи. Окуражава останалите, но в същото време и той има нужда да бъде окуражен за да се справи със своите проблеми. Общо взето е като непоклатима скала - спокоен, концентриран, трудно се ядосва и затова е странно за другите когато  "щита" му се пропука и стане емоционален и безрасъден.
Парадокс 1: може и да е предпазлив и мъничко недоверчив, но вярва че повечето хора са добри, честни и имат добри намерения.
- знае че се справя добре с работата си (детектив, sorta), но е скромен като го хвалят
- предпазлив е, нужно му е известно време що се отнася до много важни решения

Еволюира. Не е гаднярът, който беше в началото на създаването си. Добър е, готов е да помогне когато се изисква от него, разбран е, но в същото време е толкова срамежлив и запазва повечето за себе си от колкото нормално се вижда. Мисля, че му е нужна подкрепа или някой, който да го разбира и познава достатъчно добре, за да се отпусне и да си свали стената на силна и непоклатима скала (Себ!).

Moodboard

бета версия част едно на лице от юли 2017та


Last edited by Nox Aeterna on Sun Apr 08, 2018 4:57 pm; edited 2 times in total

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

Back to top Go down

Филип Д'Неж Empty Re: Филип Д'Неж

Post by Nox Aeterna on Sat Jul 15, 2017 3:24 pm

История: Засега не знам за събитията, които са го променили и са оформили характера му. Не знам каква е и връзката с майка му. Все още не звучи нито реалистично, нито като хомогенна хронология, но ето какво имам до тук.

Филип е роден през зимата. Майка му е чистокръвен "демон" - така наричат съществата от другото измерение. Всичко е обясненотук. Когато е минала през измеренията се озовала в нашия свят се е опитала да се приспособи и да го опознае. Често се е местела, понеже тя не остарява и накрая се установила някъде в Шотландия. Виждам я като лечителка. Там тя се влюбила и живяла нормално докато не забременяла. Знаела е че детето й ще има сили и е изчезнала заедно с него.

Някъде по-късно в бъдещето Филип живее във Франция. Преследван е от семейството на майка си. Там се е запознал с една вампирка, която го е спасила и му е дала името Филип Д'Неж (от части и заради снежинката му). Представям си че са живеели в замък в планините, има ли са земи и са произвеждали шампанско. Живели са заедно доста време. Покрай нея Филип научава за вампирите. Заедно пътуват, но любимата им дестинация си остава Средиземноморието. Безименната вампирка си я представям разбрана жена, ще му е казала че може да има повече от една връзка тъй като и двамата са дълголетни.

По-късно отново е принуден да бяга. Не съм сигурна колко трагично искам да бъде. Сега като се замисля може никой да не е умрял, а да са ги открили и двамата да е трябвало да се разделят и да напуснат замъка, в който са живяли толкова дълго.

След Франция се насочва към Италия (любовта, която и двамата споделяме хахах) и остава да броди из земите. През този период хем ще е влюбен в Италия, хем ще е леко сдухан, защото отново е беглец. Там среща Себастиан, син на италиански мафиот,който по това време е бил новороден вампир. За да му помогне да се справи с новите си сили Филип му става бодигард и постепенно двамата стават като братя.

Това е сравнително близкото му минало. Свеждам всичко до запознаването му с Чарли. Малко преди това отново е бил нападнат от наемник на семейството му от другата страна (Белз). Хербалиста Уолт го отървава на косъм от смъртта като променя мястото на талисмана му. Остава му звездообразен белег от едната страна на корема.


Филип Д'Неж Mens-rib-cage-side-snowflake-tattoos

Имам още много въпроси без отговори. Какво се случва с майка му? Как си е заслужил талисмана? От какво се страхува?

*обичам да драскам пък и нали каза да не ги трия нещата Very Happy


Last edited by Nox Aeterna on Sun Apr 08, 2018 4:56 pm; edited 1 time in total

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

Back to top Go down

Филип Д'Неж Empty Re: Филип Д'Неж

Post by Nox Aeterna on Sat Sep 02, 2017 8:04 pm

Чудя се дали Филип харесва да си купува тетрадки и тефтери и наистина да ги използва. Не само защото е детектив ами да са като на Индиана Джоунс записките. Тефтерите му са пълни с рандъм неща може да има и разни рецепти между показания и детайли и въпроси около някои случай. Пише си писма с Шарлот, защото са старомодни и сантиментални (и писмата, и те двамата).

Обича франзели и прясно изпечен хляб и може да прави сладкиши.

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

Back to top Go down

Филип Д'Неж Empty Re: Филип Д'Неж

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum