Ричард "Рик" Лоу

Go down

Ричард "Рик" Лоу Empty Ричард "Рик" Лоу

Post by AggressiveViking on Tue Jul 18, 2017 11:43 pm

РП раздел: Спейс Историята - нова и подобрена!

Ричард "Рик" Лоу 2em1lap

Име:
Ричърд Лоу

Възраст:
22-23

Пол:
Мъж

Раса:
Човек (колонист роден на Прайм-5)

Местожителство:
Живее в имението на родителите си (има малка модерна спалня и още по-брилянтна баня а.к.а. върха на сладоледа). Голяма блестяща сграда в каймака на обществото - квартал „А“. Единствената с външна площ (градина). Висока ограда и тежки порти от ковано желязо. Пазачи на всеки вход и изход.

Професия:
Механик в „Сервиз Ф-13“

Описание / Външен вид:
Висок. Тънък кръст и широки рамене. Тъмна, кестенява коса, почти черна. Прическата му е небрежна, но стилна - дължината й около 5 пръста (пада в очите му), но къса към шията. Очите му са кехлибарени. Лицето му е продълговато, високи скули и прав нос. Кожата му бледа, но лесно потъмнява от слънцето (тези с по-бледа кожа се считат за по-висок клас, тъй като непряко означава, че не работят тежък физически труд на открито). Обикновено носи обеци, черни малки халки (но не около семейството си, защото се считат за непристоен аксесоар на „простолюдието“)

Предистория:
Ричърд е роден като единственият наследник на богата фамилия Лоу (майка и баща), която се занимава с легален (и нелегален) износ, превоз и внос на редки стоки. В тесни отношения с правителството бизнеса им цъфти на Прайм-5. Още от детството си Рик е готвен да наследи „империята“, с единствения проблем че младежът не иска да се занимава със семейния бизнес. Откакто се помни има неутолима жажда и страст към машините и започва тайно и сам да се обучава в сферата на машинното инженерство. На 15 годишна възраст реставрира без усилие автомобили и малки превозни средства, след което се насочва към поправяне и реставриране на космически кораби.
Никога не е обръщал голямо внимание на личен или романтичен живот, тъй като след навършване на 20 годишна възраст започва да води двойствен живот – един като наследника на бизнес империята Лоу и друг като обикновен механик в сервиз за наземни и летящи превозни средства.  Още в самото начало на „новият“ му живот се сприятелява с Гарет – ентусиаст пилот с неутолима жажда за приключения.  

Характер:
Ричард може да бъде изключително сериозен и находчив . Скромен когато е нужно и стегнат. До някъде може да се нарече дисциплиниран в работата си. Няма нищо против шумотевиците, дори им се наслаждава, просто не е особено разговорлив и е мъничко стеснителен. Въпреки това винаги е готов за веселби и приключения и против на очакваното доста лесно завързва приятелства и също така големи каши. За жалост е малко песимист и инат, но затова пък е изключителен демократ и либерал.  Има обаяние, което излъчва дори, когато не е на кеф. Изпитва удоволствие от дейности като изобретяване и работа с ръце. Обича да прави подаръци, най-вече за взаимни забавления. Хуманист е и алтруист и изненадващ за него е много важно да става майтап. Верен и всеотдаен приятел. Споделя всичко, което представлява интерес за близките му.
Много е постоянен и упорит в постигането на своите цели. Не харесва да си го признава, но е превъзходен бизнесмен и ръководител, но въобще не се наслаждава на тази работа и позиция. Предпочита да е извън светлината на прожектора, работейки върху своите интереси.  Трудолюбив е и рядко намира повод за самосъжаление и хленчене, без значение в каква позиция се намира. Обожава точните науки и винаги използва непоклатими факти и доказателства в спор.
Упорит е до опасни нива. Малко си пада нарцис. По природа не е агресивен, но ако се наложи да спори с някого, ще удиви с мощна тирада, че чак на човек да му стане жал за събеседника му. Изключително наблюдателен и честно иска обяснение за всяка глуповата или не добре обмислена постъпка на близките си. Бърка се в чуждите работи – финанси, професионални решения, та чак и емоционално и душевно състояние на приятелите си – и така често си изпросва боя.
В любовният фронт е стеснителен и странен, но точно заради това с лекота печели женското внимание. За жалост никога не е заинтересован по незнайни причини.

Отличителни белези:
Носи обикновени халки обеци и предпочита небрежно облекло, въпреки че може да удиви със стилни дрехи когато го удари настроението. Винаги носи скъп спортен часовник с пукнатина в стъклото на циферблата.

Допълнителна информация:
Пуши когато е изнервен или в голяма компания. Обожава нездравословната храна, но се лишава често от нея, защото цени фигурата си странно много. В свободното си време обича да бърника в някоя машинария и без да се усеща се изолира и трябва да бъде издърпан и принуден да участва в групови занимания. Часовникът му има сантиментална стойност и никога не би се разделил с него по собствено желание.

Допълнително снимки:
Spoiler:

Ричард "Рик" Лоу 346qowk
AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum