Гарет Оуенс

Go down

Гарет Оуенс

Post by Nox Aeterna on Wed Jul 19, 2017 2:38 pm


Име: Гарет Оуенс

Възраст: на около 23, най-много да е по-голям от Рик с една година

Пол: мъж

Раса: човек (колонист от Прайм-5)

Местожителство: Живее заедно със семейството си (баба, дядо и майка) в къщичка, която се намира в тих, но позападнал квартал от предградията на полиса.

Професия: по настоящем все още помага на дядо си и тайно си мечтае да стане капитан на кораб

Описание: Естественият цвят на косата му е светло рус. Косата му винаги е рошава и късо подстригана. Прилично висок, с тесни рамене, пъргав и атлетичен. Носи износени ботуши, всичките му останали обувки имат дупка на единия пръст. Дрехите му са хубави, но втора употреба.

Предистория: Отгледан е главно от дядо си, тъй като баща му си тръгва когато Гарет е много малък. Почти няма спомени за него, а и не иска да има защото постоянно са му натяквали колко лош човек е бил. Запалва се по летенето, тъй като му е и в кръвта (бащата за когото и не иска да чува също е пилот), също така дядо дълги години е бил корабен механик докато не се пенсионирал и не отворил сервиз за ремонти. Но с възрастта става сприхав и започва да ограничава Гарет. Понеже не разбира от новите неща, но се инати че може да оправя всичко. Гарет, който му помага в сервиза, от време на време ходи в други сервизи за помощ. Един ден, след като от Ф-13 отказват да поправят поредната дребна джаджа, която им носи, се сблъсква с Рик... И от тогава стават неразделни приятели.

Характер: Обича семейството си, но сякаш го задушават. Не понася да му поставят граници и да го принизяват, докато вътре в него бушува жаждата за нещо ново, далечно и непознато. Желае да се докаже че е нещо повече от момчето мечтател, че може да постигне невъзможното. Най-много може да го нарани ако му кажат че прилича на баща си - че е безотговорен и е изоставил семейството си.
Енергичен, насърчителен весел и добродушен. Даже наивен по детски, зареден със заразителен ентусиазъм, когато е погълнат от някоя щура идея. Понякога е неорганизиран и прекалено фокусиран върху "по-голямата картина".
В любовта би му провървяло ако знае какво иска и преглътне чувството си за свобода и независимост. Пада си чаровник, но не е мачо, просто е естествен.

Отличителни белези: Тъмносиня коса, блеснали от вълнение сини очи, винаги усмихнат

Допълнителна информация: Въпреки че е енергичен и общителен, общуването с много хора го изтощава и има нужда да прекара известно време насаме със себе си за да се презареди. Обикновено се скрива някъде на спокойно място да медитира. Също така обича да плува.

Moodboard

_________________

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Гарет Оуенс

Post by Nox Aeterna on Thu Nov 09, 2017 12:30 am

Знаеш ли какъв ми е един от всичките проблеми? Че не мога да реша какво точно искам.  Гарет е младо момче, изпълнено с надежди и мечти, и е смел за това че е решил да направи нещо различно, нещо за което душата му копнее. Не ме бива да пиша весели мечтатели и ще прецакам всичко. Very Happy
Даже вече забравям какво е да си весел и общителен.
Както и да е, точно в този момент искам да е малко по-затворен и често да се сбива с някой. Кефи ме да яде бой. Laughing Ще се стигне до там да му успорват  "лидерството" щото е негоден да ги води. Не знам дали му се вика anger issues ами е нещо като "ще ме пребиват докато не ми писне да ме бият". Нещо ще е станало и ще е много ядосан на себе си и затова ще си го изкарва по този начин.Може би това ще му е бил нестабилния период и след това да е почнал да медитира и да се е оправил.
клишета, клишета и още клишета  ~

_________________

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum