Гарет Оуенс

Go down

Гарет Оуенс Empty Гарет Оуенс

Post by Nox Aeterna on Wed Jul 19, 2017 2:38 pm

Гарет Оуенс 4bf7d53b1d78cfcf0ab3f2dddd04e5fc

Име: Гарет Оуенс

Възраст: на около 23, най-много да е по-голям от Рик с една година

Пол: мъж

Раса: човек (колонист от Прайм-5)

Местожителство: Живее заедно със семейството си (баба, дядо и майка) в къщичка, която се намира в тих, но позападнал квартал от предградията на полиса.

Професия: по настоящем все още помага на дядо си и тайно си мечтае да стане капитан на кораб

Описание: Естественият цвят на косата му е светло рус. Косата му винаги е рошава и късо подстригана. Прилично висок, с тесни рамене, пъргав и атлетичен. Носи износени ботуши, всичките му останали обувки имат дупка на единия пръст. Дрехите му са хубави, но втора употреба.

Предистория: Отгледан е главно от дядо си, тъй като баща му си тръгва когато Гарет е много малък. Почти няма спомени за него, а и не иска да има защото постоянно са му натяквали колко лош човек е бил. Запалва се по летенето, тъй като му е и в кръвта (бащата за когото и не иска да чува също е пилот), също така дядо дълги години е бил корабен механик докато не се пенсионирал и не отворил сервиз за ремонти. Но с възрастта става сприхав и започва да ограничава Гарет. Понеже не разбира от новите неща, но се инати че може да оправя всичко. Гарет, който му помага в сервиза, от време на време ходи в други сервизи за помощ. Един ден, след като от Ф-13 отказват да поправят поредната дребна джаджа, която им носи, се сблъсква с Рик... И от тогава стават неразделни приятели.

Характер: Обича семейството си, но сякаш го задушават. Не понася да му поставят граници и да го принизяват, докато вътре в него бушува жаждата за нещо ново, далечно и непознато. Желае да се докаже че е нещо повече от момчето мечтател, че може да постигне невъзможното. Най-много може да го нарани ако му кажат че прилича на баща си - че е безотговорен и е изоставил семейството си.
Енергичен, насърчителен весел и добродушен. Даже наивен по детски, зареден със заразителен ентусиазъм, когато е погълнат от някоя щура идея. Понякога е неорганизиран и прекалено фокусиран върху "по-голямата картина".
В любовта би му провървяло ако знае какво иска и преглътне чувството си за свобода и независимост. Пада си чаровник, но не е мачо, просто е естествен.

Отличителни белези: Тъмносиня коса, блеснали от вълнение сини очи, винаги усмихнат

Допълнителна информация: Въпреки че е енергичен и общителен, общуването с много хора го изтощава и има нужда да прекара известно време насаме със себе си за да се презареди. Обикновено се скрива някъде на спокойно място да медитира. Също така обича да плува.

Moodboard

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

Back to top Go down

Гарет Оуенс Empty Re: Гарет Оуенс

Post by Nox Aeterna on Thu Nov 09, 2017 12:30 am

Знаеш ли какъв ми е един от всичките проблеми? Че не мога да реша какво точно искам.  Гарет е младо момче, изпълнено с надежди и мечти, и е смел за това че е решил да направи нещо различно, нещо за което душата му копнее. Не ме бива да пиша весели мечтатели и ще прецакам всичко. Very Happy
Даже вече забравям какво е да си весел и общителен.
Както и да е, точно в този момент искам да е малко по-затворен и често да се сбива с някой. Кефи ме да яде бой. Laughing Ще се стигне до там да му успорват  "лидерството" щото е негоден да ги води. Не знам дали му се вика anger issues ами е нещо като "ще ме пребиват докато не ми писне да ме бият". Нещо ще е станало и ще е много ядосан на себе си и затова ще си го изкарва по този начин.Може би това ще му е бил нестабилния период и след това да е почнал да медитира и да се е оправил.
клишета, клишета и още клишета  ~

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum