Кармен Сантана

Go down

Кармен Сантана Empty Кармен Сантана

Post by Doll Face on Mon Jul 24, 2017 2:38 am


Име: Кармен Сантана

Възраст: 23

Пол: Жена

Раса: Човек (родена на Земята)

Местожителство: Живее на Прайм – 5 с котарака си – Один (британски късокосмест). В таванския апартамент на стара сграда извън сърцето на метрополиса. Целия покрив на сградата е нейна тераса (не чак толкова тераса, а лична ботаническа градина).

Професия: Главен градинар в квартал „А“ .

Описание / Външен вид: Висока със симетрична фигура, подобна на пясъчен часовник. По рождение има бледа кожа, изглежда почти болна, но заради работата си има селски загар. Косата й е много дълга, тъмна, с вишнев отенък. Има обло лице, очите й са почти в котешка форма и са наситено зелени, носът й е чип.

Предистория: Кармен е родена на Земята и там израства със семейството си. Единствено дете е и единственото желание на семейството й е тя да излезе от саксиите и да се социализира, но тя отива да учи ботаника. В разстояние на няколко часа от завършването й, получава обаждане за работа на Прайм – 5, като главен градинар. Първоначално не може да повярва, че на отличничката на випуска предлагат подобна долнопробна работа, но след като вижда какво ще е заплащането, е на първия полет към новия си живот (ето как си позволява апартамента).

Характер: Кармен е добричка и нежна по природа, но и много разразнителна и чувствителна. Тя обича спокойствието и да си почива в градината, далеч от хората и тълпите. Толерира префърцунените си работодатели и те нея, и гневните й изблици към останалите работници в 06.00 сутринта. Саркастична е и има чувство за хумор (постоянно сама разсмива себе си). Прекалено е емоционална за собственото си добро и е непрекъсната въртележка от емоции.
Почти няма приятели. Изградила си е система за отрастраняване на досадниците, което я прави аутсайдер, защото по някакво стечение на обстоятелствата Прайм- 5 е пренаселен с досадници. Но малкото приятели, които тя има са заслужили мястото си като такива.

Отличителни белези: Вманиачена е във всякакви бижута и винаги е накичена с поне пет. Гримира се много добре, но го прави рядко. В зависимост от настроението й се облича или бохемски/хипарски или като вдовица на милионер (няма средно положение).

Допълнителна информация: Кармен обича няколко неща – растенията, Один, музиката, пушенето, виното и онлайн пазаруването. В по-голямата част от свободното си време си гледа градината. Сама отглежда зеленчуците си и е вегетарианка (би била веганка, но не може да изостави сирената и морската храна на произвола).
Doll Face
Doll Face

Female Posts : 1
Join date : 2017-07-24
Age : 25
Име на Героя : Кармен Сантана

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum