КАК? - СЪЗДАВАНЕ НА ПЕРСОНАЖ

Go down

КАК? - СЪЗДАВАНЕ НА ПЕРСОНАЖ Empty КАК? - СЪЗДАВАНЕ НА ПЕРСОНАЖ

Post by Nox Aeterna on Sat Oct 10, 2015 12:50 am

КАК? - СЪЗДАВАНЕ НА ПЕРСОНАЖ Tumblr_mmnjuoUKkX1qmi5uao1_540

ШАБЛОН за полълване:

РП раздел (за кой РП свят е този герой):

Снимка
(препоръчително е размерът да е около 450x500.)

Име: (НЕ избирайте имена на известни личности/персонажи от филми или книги ОСВЕН ако не роуплейвате като съществуващ герой в даден РП свят)

Възраст:

Пол:

Раса: (погледнете темата РАСИ (каталог))

Местожителство: (По желание, можете да си направите отделна тема в определения раздел.)

Професия:
Описание / Външен вид: Не се престаравайте да се впускате в дълги описания. Достатъчно е да са няколко реда, но да съдържат основната информация, колкото да се добие ясна представа за облика на героя ви. Ръст, форма на лице, цвят на очи, коса(цвят, дължина), кожа, и друго каквото се сетите.

Предистория: Напишете кратка предистория на героя. Включете описание на семейни данни, статус на връзка, социално положение и т.н.  

Характер: (! за улеснение може да се насочвате от характеристики на зодия )

Не забравяйте, че би било скучно вашият герой да е всемогъщ и всеможещ! Дайте му слабостти, вредни навици и т.н. (така на вас ще ви бъде по-интересно да го пишете и на другите ще им е по-интересно да четът, сто про!)

Отличителни белези:  Включва белези, татуировки, пиърсинги, предпочитания в облеклото. Общо взето нещо характерно за самия герой по външния вид, по което той може да бъде разпознат.

Допълнителна информация: други неща, свързани с героя, които го правят човек. Примерно: Героят А не харесва шоколад, но герой Б пък е ценител на хубавото вино. Може да е свързано с предмети, чувства, хобита, реакции.


ВАЖНО!: След като попълните ШАБЛОНА пуснете своя тема на героя в самия раздел "Създаване на Персонаж", а НЕ в тази тема!


Приятно писане във форума! rabbit

Героят ви може да не бъде одобрен в случай, че решите сами да си измислите шаблон и например той да се състои от едно изречение и 10 снимки

АКО искате да въведете някакви промени в героя си (историята му, външният му вид, и т.н) свържете се с екипа, за да ъпдейтнете ПОСТА си за него. Не забравяйте, че това ще повлияе историята която сте нижели до сега и трябва да направите съответните промени във писането си нататък.

Nox Aeterna

Female Posts : 21
Join date : 2015-10-09

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum