Спейс Историята - нова и подобрена!

Go down

Спейс Историята - нова и подобрена! Empty Спейс Историята - нова и подобрена!

Post by AggressiveViking on Tue Jul 18, 2017 1:42 pm

Новата версия на SPACE историята Like a Star @ heaven

Spoiler:
Идеята е, че историята започва с двама новака, които не знаят какво правят. Озовават се на прключение в космоса, което ги заяква и от това порасват и стават като семейство.
Докато втората част е за двама закалени копелета, които практически са отраснали в космоса, единият като войник, другият като частен работник и когато почват да работят заедно има само неприятности и несъгласия между тях, но в крайна сметка откриват, че си приличат повече отколкото си мислят и се сближават и става една ънлайкли лов.Кюют!

ГЕРОИ:

Ричард "Рик" Лоу
Гарет Оуенс


Галерия (Свят):
Spoiler:

Спейс Историята - нова и подобрена! 6ead8912 Спейс Историята - нова и подобрена! 8ba10e10 Спейс Историята - нова и подобрена! 667f2011


Last edited by AggressiveViking on Wed Jul 19, 2017 7:10 pm; edited 6 times in total
AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Спейс Историята - нова и подобрена! Empty Re: Спейс Историята - нова и подобрена!

Post by AggressiveViking on Tue Jul 18, 2017 3:37 pm

.

Рик се изхлузи от копринените си чаршафи, които струваха повече от някой къщи в покрайнините на между-галактическата им метрополия. Коприната е изключителна рядкост на Прайм-5, третата колонизирана от хората планета, тъй като по неясни причини черничевата копринена ларва не може да живее в условията на този нов свят. Единственият начин по-който жителите на Прайм-5 могат да се сдобият с естествена коприна е чрез директен внос от Земята – изключително скъпо и рисковано, като се вземе в предвид цената на самата стока, която се пренася.
След като Рик изправи и среса тъмната си коса нагоре с пръсти, за да не му пада в очите се насочи с почти затворени очи към личната си баня, директно свързана със спалнята му. Изми лицето си и изтърка съня от очите си преди да се погледне в огледалото. Бледо слабо лице с високи скули и прав нос – лицето на богаташче. Презираше го. Презираше това, което трябваше да се преструва, че е, наред с отговорностите и отношението към хората, което се очакваше да наследи от семейството си.
Натисна огледалото в ъгълчето му и то се приплъзна настрани, откривайки няколко малки рафтчета. На едното от тях лежаха две изтъркани черни обеци, непълно неприсъщи на модерният разкош, който ги обграждаше. С лекота сложи по халкичка на всяко ухо. Захвърли памучната си пижама, на чиято якичка бяха избродирани инициалите „Р.Л.“. Изпика се с доволна въздишка, след което погледна часовника си. Изми ръце и със широка крачка се върна в спалнята си. Отвори най долното чекмедже на дрешника си и изпод прилежно сгънатите ризи имъкна широк изцапан на места с чернилка работен гащеризон с дълъг ръкав. На изцапаното му джобче беше изписано името „Сервиз Ф-13“. Номерът на сервизът „Ф-13“ обозначаваше кварталът, в който се намираше. Класата му се определяше от буквата, а цифрата определяше популярността му в района. С други думи треторазряден сервиз в средностатистически квартал.
Върху широките крачоли той нахлузи работни ботуши, след което облече изключително бял потник и завърза ръкавите на гащеризона около кръста си. Погледна часовника си отново – скъп, черен, спортен. Часовник, който не би спрял да тиктака дори и в откритият космос. Поколеба се. Обичаше този часовник. Но в крайна сметка откопча каишката и го остави на нощното си шкафче преди да отвори прозореца и да се измъкне през него, спускайки се надолу към земята по фугата в металните пластини по стената.
Той се приземи тежко върху крака и изтупа колената си. В този момент пазачите на портата го забелязаха.
- Хей, не ти е мястото тук, момче!
- Как влезе тук?!
Подгониха го, а той развеселено хукна към изхода.
- Копеле!
Той се изплъзна през портата и изчезна в тълпата.
- И да не съм те видял пак, механик! – викаше след него единият.
Когато и двамата се върнаха на поста си задъхани другият подхвана.
- Това хлапе го виждам да се навърта около имота от доста време.
- Проклятие… - изплю се към площада. – Не споменавай за това пред шефа. Ще се оправим с него сами.
AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum