ПРАВИЛАТА!

Go down

ПРАВИЛАТА! Empty ПРАВИЛАТА!

Post by AggressiveViking on Wed Aug 19, 2015 2:13 am

ОБЩИ ПРАВИЛА:


 1. Когато пишете на български език използвайте КИРИЛИЦА! (не заменяйте букви с цифри или йероглифи)
 2. Не използвайте нецензурни думи и изрази, за да обидите или накърните достойнството на потребителите и екипът на форума.
 3. Забранено е пускането на снимки, видео и други материали със сцени на насилие или с цел обида извън РП частта на форума. Забранено е плагиатстването и публикуването на всякакви незаконни материали. Расизъм, сексизъм, дискриминация и др. няма да бъдат толерирани.
 4. Спамът и рекламирането на форуми/сайтове по P.M, в подписи или в зони непредназначени за това, независимо от това дали са включени към приятелите на форума, е напълно забранено.
 5. Публикувайте мненията и темите си в правилните раздели (теми). Използвайт бутона EDIT, за да редактирате мненията си, ако откриете грешка в тях. Проверявайте предварително дали темата, която желаете да пуснете не съществува вече! Не е позволено пускането на повече от една тема на ден за обикновенните потребители (екипа е извинен  Surprised )
 6. Не е позволено да пишете с червен цвят - единствено администратори и модератори могат да го ползват. Не е желателно да използвате различен цвят от основния за форума (бяло и сиво могат да бъдат пренебрегнати). Не използвайте различен цвят за темите, които публикувате!
 7. Уважавайте труда и материалите във форума! Не копирайте и/или изнасяйте съдържание (материали) без изричното позволение на автора.
 8. Изчакайте героят Ви да бъде ОДОБРЕН преди да пишете в РП частта на форума.
 9. Екипът запазва правото си да заключва, трие или мести теми, както и да баннва и наказва потребители, които не спазват правилата на форума Exclamation
 10. Екипът също запазва правото си на промяна в правилата описани по-горе.Last edited by Nikki-senpai on Sat Oct 10, 2015 11:46 am; edited 1 time in total
AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

ПРАВИЛАТА! Empty Re: ПРАВИЛАТА!

Post by AggressiveViking on Sat Oct 10, 2015 12:48 am

За RP частта във форума:


 1. Препоръчително е всеки да пише в 3-то ЛИЦЕ.
 2. Постовете не трябва да са по-къси от 4-5 реда. Всички постове по 1-2 реда ще се трият директно! (освен ако изрично не сте се уговорили да водите диалог, който изисква кратки отговори)
 3. Избягвайте постове единствено съставени от пряка реч.
 4. Героят ви НЕ може да пише на две или повече места едновременно.
 5. НЕ можете да наранявате или убите нечий друг герой без изрично позволение от собственика. (Въпреки това можете да нападате, ограбвате или отвличате. Това ще ви превърне в престъпник и ще бъдете следователно издирвани от Властта.)
 6. Преди да пишете в нечие чуждо РП, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО попитайте! Ако не сте били искани в РП-то при молба на другите участници в него постовете ви ще бъдат изтрити.
 7. Не забравяйте - НЕ сте недосегаеми! Въпреки че героят ви не може да бъде убит без ваше съгласие, това не означава, че той е всемогъщ и всесилен.
 8. Не използвайте емотикони в РП постове.

AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

ПРАВИЛАТА! Empty Re: ПРАВИЛАТА!

Post by AggressiveViking on Sat Oct 10, 2015 11:45 am

За оформлението на Профилите: 1. Препоръчително е аватарът да отговаря на външния вид на героя, НО е позволено да се използват рандъм картинки, ако те не водят до объркване отностно героят Ви.
 2. Ако отбелязвате ПОЛ (Gender) в полето на профила си нека това е ВАШИЯТ пол, не този на героят Ви.
 3. Не е задължително никовете да отговарят на имената на героите, НО е задължително да се попълни полето “Име на Герой” в профила.
 4. Подписите трябва да са с РАЗУМНИ размери - да не затрудняват виждането на страницата и не я разтеглят, да не бъдат километрични! Ограничавайте се. (ако има доста картинки, които Ви харесват и искате да покажете всичките в подписа си, просто ги сменяйте редовно или ги сложете в СПОЙЛЕР)
 5. Картинката на героя Ви МОЖЕ да бъде както снимка на реален човек, така и на рисуван, аниме и т.н. (следователно в темата “Лице на Герой” трябва да постнете кой герой или човек използвате, за да няма повторения)
 6. Не можете да изглеждате като друг герой, без основателна причина!
 7. Прекалено дългите описания в графите с информация, които излизат под профилната снимка, при пускането на мнение, ще бъдат изтривани, в случай, че разтягат страницата.
 8. Ако сте неактивни в продължение на няколко месеца, профилът ви ще бъде отбелязан в група Неактивен ( НО ако решите, че имате намерението на играете РП отново, героят ще бъде премахнат от групата Неактивен – в такъв случай се свържете с Екипа)
 9. НЕЗАВИСИМО дали сте активен или неактивен външният вид на героят ви се ЗАПАЗВА (никой друг няма да може да ползва вашият Облик –актьор, рисунка и т.н.)
AggressiveViking
AggressiveViking
Admin

Posts : 44
Join date : 2015-08-16
Age : 24

http://steampunk-planet.bulgarianforum.net

Back to top Go down

ПРАВИЛАТА! Empty Re: ПРАВИЛАТА!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum